Sportmassage/Verzorging

News

Opleidingen Sportmassage/Verzorging of Sportgerichte massage seizoen 2020-2021 (INSCHRIJVING GESLOTEN)

Ingezonden door: Sportmassagenl Categorie: Algemeen

Op dinsdagavond 8 september 2020 starten deze opleidingen. DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN. (VOL IS VOL!!!) Vanwege regelgeving is er dit seizoen slechts plaats voor 14 personen. Eventueel kunt u nog op een reservelijst geplaatst worden mocht een van de huidige aanmeldingen onverhoopt toch worden geannuleerd.

GESLAAGD

Ingezonden door: Sportmassagenl Categorie: Algemeen

Alle dertien deelnemers aan het examen Sportmasseur/Verzorger NESM zijn geslaagd! Ondanks een lange studieonderbreking vanwege het Covid-19 virus hebben deze cursisten, in een versneld en intensief programma, de opleiding toch met succes kunnen afronden. Allen van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie grote inzet en bereidwilligheid om dit cursusjaar af te ronden.

Retraining MFA

Ingezonden door: Sportmassagenl Categorie: Algemeen

MFA Europe vereist voor alle aangesloten instructeurs en opleidingscentra een extra scholing in het "corona-proof" verzorgen van opleidingen en trainingen. Zodra onze instructeurs hun bijscholing hebben gehad (24 juni as.), worden op deze site z.s.m. de data vermeld voor re-trainingen MFA. Zij die zich reeds hadden aangemeld voor de vervallen lessen worden persoonlijk per e-mail ingelicht.  

CURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE JANUARI 2021

Ingezonden door: Sportmassagenl Categorie: Algemeen

In januari 2021 start er weer een cursus ontspanningsmassage. U kunt zich nu al vrijblijvend aanmelden.

Vorige pagina: Opleidingen Volgende pagina: Sportgerichte massage